Samen is sterk

Venver wordt op een brede basis gedragen. Het bedrijf bestaat uit 3 partners. Een expert in parkeergaragesystemen, een gerenommeerd montagebedrijf en een investeerder.

‘Samen dragen wij zorg voor de groei van Venver. Door de inzet van 30 jaar kennis en ervaring, het vermogen om voor elke uitdaging een oplossing te vinden en het gebruik van A-materialen, nemen wij in elk project de verantwoordelijkheid voor de juiste werking.’

No Nonsens

Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Dat is waar wij bij Venver voor gaan. En voor staan. Duidelijkheid, transparante keuzes en voor elk probleem een oplossing.

Heeft een klant gekozen voor Venver, dan gaan wij tot het gaatje. We nemen alle verantwoordelijkheid om het beoogde resultaat te behalen.

Van passie naar uniek systeem

Een passie voor parkeergarages bijzonder? Zeker! De mensen achter Venver hebben die passie. Lopen ze in een parkeergarage, dan zien ze overal kansen. Dan stroomt de creativiteit om processen te verbeteren. Vanuit deze daadkracht is Venver ontwikkeld.

Onze expertise, altijd denken in mogelijkheden en het nét een beetje anders doen, zorgt voor een innovatieve ontwikkeling in de parkeergarage branche.

Ben je benieuwd of Venver ook bij jou zorgt voor besparing in de parkeergarage? Laten we samen een kop koffie drinken en alle ideeën laten stromen.

Scroll naar boven